Majlis Perjumpaan dan Mesyuarat ASBUDI SMBG

PERHATIAN...!!!! : Di Petik Dari Blog : anjunglarik


Salam sejahtera, dimaklumkan bahawa Persatuan Alumni Sekolah Menengah bukit Gading (SMBG) akan mengadakan mesyuarat dan perjumpaan pada 17hb May 2009, pada jam 8.30 pagi sehingga 1.30 petang.

ASBUDI, mengalu-alukan penyertaan dari bekas-bekas guru, pekerja dan pelajar SMBG untuk memeriahkan Majlis pada hari tersebut. ASBUDI mengharapkan sokongan yang jitu dan padu dari bekas-bekas guru, pekerja, pelajar, agar ASBUDI dapat meneruskan agenda dan perancangan yang sudah dirancang dan akan dirancang pada masa hadapan.

ASBUDI yakin dengan penubuhannya, ia mampu memberi manfaat kepada semua bekas-bekas penghuni, penghuni dan bakal penghuni SMBG, kearah kecemerlangan modal insan pada masa hadapan.

Perbagai aturcara telah diaturkan, diantaranya Majlis Mengenang Jasa, Penubuhan Angkatan Usahawan Antara Bekas Pelajar dan lain-lain lagi. Majlis ini dijangka akan dirasmikan oleh Penaung ASBUDI, YB. Saudara Abdul Shukor Idrus-ADUN Dun Kuang.

Sumbangan dan bantuan dari bekas-bekas guru, pekerja, pelajar mahupun orang perseorangan juga amat kami hargai. Untuk menghulurkan sumbangan tersebut bolehlah menghubungi terus dengan Saudara Maharin Bin Hamid selaku
Setiausaha ASBUDI di email:mahrin@durapsb.com atau terus menghubungi saya di email: dekerinchi@gmail.com.

Bagi bekas-bekas guru, pekerja, pelajar yang ingin turut serta bolehlah mengisi form dibawah untuk tindakan lanjut.

BORANG PENDAFTARAN


anjunglarik


Nama:
No. K/Pengenalan
Alamat:
Telefon:
Email Address:
Status Guru
Pekerja
Pelajar
Tahun Persekolahan

free forms | anjunglarik

0 comments:

 
Design and Posted by Xgading